Aikataos Anno Fennica Avainlippu

Tervetuloa palvelevaan kalenterikauppaan!

Tutustu myös muihin kalentereihimme www.aikataos.fi

Kaikilla valmistamillamme kalentereilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus Avainlippu —tunnus.

Ohjeet

Tervetuloa kalenterit.fi sivustolle! Tällä sivustolla voit suunnitella ja tilata kalenterin omista kuvista. Sivusto on tarkoitettu tilauksille, joiden painosmäärä on vähintään 10 kalenteria.

Kalenterit omista kuvista:

1. Aloitus

Aloita palvelun käyttö valitsemalla etusivulta Kalenterit omista kuvista, ja sen jälkeen haluamasi kalenterimalli. Tuotetta painamalla aukeaa tuotesivu, jossa näet kalenterin kuvan, yleistiedot, hinnat ja toimitusehdot. Tuotesivulla voit myös valita kalenteriin haluamasi aloituskuukauden.

2. Hinnat

Voit vertailla hintoja eri määrille kirjoittamalla määrän tuotesivun alareunassa olevaan Valitse kappalemäärä -kenttään. Hinta sisältää kaikki kulut. Tämän jälkeen pääset suunnittelemaan oman kalenterisi painamalla Jatka -nappia. Voit muuttaa kappalemäärää vielä tilauksen myöhemmässä vaiheessa.

3. Kuvien lataus

Ensimmäiseksi sinun tulee ladata käyttöösi kuvat, joita haluat sijoittaa kalenteriisi. Se tapahtuu painamalla vasemmanpuoleisen valikon Lataa kuvia -nappia. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä ja olet kirjautunut palveluumme, näkyvät aiemmin lataamasi kuvat jo valmiiksi kuvavalikossa. Kuvavalikon kuvia voi poistaa painamalla valitun miniatyyrikuvan vasemmassa alakulmassa olevaa punaista roskakori -ikonia. 

Tämän jälkeen sijoitat kuvat kullekin kalenterilehdelle vetämällä miniatyyrikuvan kuvavalikosta kalenterin kuvalaatikkoon. Aloita kansilehdestä ja vaihda sitten sivua kalenterin yläpuolella olevasta valintanauhan kielekkeestä.

Kuvat voi myös sijoittaa pikatoiminnolla vapaisiin kuvakenttiin Juoksuta kuvat -toiminnolla, joka löytyy vasemmasta valikosta. Kuvat sijoitetaan kuvakenttiin siinä järjestyksessä kuin ne ovat kuvavalikossa. Voit muuttaa kuvien järjestystä kuvavalikossa Järjestä kuvat -toiminnolla.

Kuvapankki -painikkeesta aukeaa meidän kuvapankki, josta voit halutessasi valita kuvia vapaasti käyttöösi kalenterissa.

4. Kuvien muokkaus

Voit siirtää kuvaa kuvalaatikon sisällä raahaamalla. Kuvan kokoa ja suuntaa voi vaihtaa Elementit -valikon toiminnoilla. Valitse ensin kuva aktiiviseksi koskettamalla sitä ja tee sitten halutut säädöt. 

Kuvan saa poistettua kuvalaatikosta painamalla Elementit -valikon roskakori kuvaketta.

Huomaa, että sivun punaisen kehyksen ulkopuolinen alue leikkautuu painetusta kalenterista pois.

5. Tekstin lisäys ja muokkaus

Kuvien lisäksi voit sijoittaa valitsemaasi kuvalaatikkoon myös tekstiä. Se tapahtuu Lisää teksti -napin takaa avautuvalla tekstityökalulla. Siirrä sitten teksti kuvalaatikossa haluamaasi paikkaan. Tekstiä voi muokata myöhemmin valitsemalla se aktiiviseksi ja klikkaamalla Elementit -valikon jakoavainsymbolia.

6. Tallentaminen ja esikatselu

Voit tallentaa keskeneräisen työn painamalla vasemman valikon Tallenna -nappia. Voidaksesi tehdä tämän sinun tulee rekisteröityä verkkopalvelun käyttäjäksi. 

Voit esikatsella suunnitelmaa suurempana painamalla vasemmalla olevaa painiketta Pdf esikatselu. Esikatselussa kalenterin tarkkuus on pienennetty ja siihen on lisätty vesileima.

7. Tilaaminen

Kun kalenteri on valmis, lisää se ostoskoriin. Ohjelma tarkistaa että kaikki kuvalaatikot on täytetty ja että kuvien koko on painotyötä ajatellen riittävä, sekä antaa tarvittaessa varoituksen. Voit palata takaisin muokkaustilaan tai tilata kalenterin sellaisenaan.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa saat apua nopeimmin puhelimitse, puh. 09-2211 710.

Muut yhteystietomme: Aikataos Kalenterit, Pilvijärventie 11, 02480 KIRKKONUMMI, myynti@aikataos.fi, Y-tunnus 2258244-3.