Aikataos kalenterit

Suunnittele ja tilaa kalenteri omista kuvista.

Tutustu myös muihin kalentereihimme www.aikataos.fi

Kaikilla valmistamillamme kalentereilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus Avainlippu —tunnus.

Käyttöehdot

Tuotteen toimitus ja maksaminen
Tuotteet toimitetaan postipakettina tai ne voi noutaa konttoriltamme. Maksuvaihtoehdot ovat postiennakko, käteinen tai lasku 14 päivän maksuajalla. Mikäli maksutavaksi on valittu lasku, pidätämme oikeuden selvittää asiakkaamme luottotiedot ennen tilauksen hyväksymistä. Lähetämme laskun sähköpostilla pdf -tiedostona sen jälkeen kun kalenterit on toimitettu.
Kalenterit ovat valmistajan omaisuutta, kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Arvonlisävero
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Asiakastyytyväisyys
Mahdollisissa reklamaatioasioissa pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä numeroomme 09-2211 710. Yksilöidyillä tuotteilla ei ole automaattisesti palautusoikeutta.

Tekijänoikeus ja kuvien ehdot
Kalenteritiedot: Maksamme nimipäivällisistä kalentereista lakisääteiset tekijänoikeusmaksut Helsingin yliopiston almanakkatoimistolle. Kaikki valmistamamme kalenterit ovat tekijänoikeuslain alaisia, ja niiden kopiointi on ehdottomasti kielletty.
Kuvat: Otathan huomioon, että kuvasi täyttää seuraavat ehdot: Sinulla täytyy olla kaikki oikeudet kuviin. Kuvat eivät saa olla loukkaavia eivätkä hyvän tavan vastaisia. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta, joka ei täytä näitä ehtoja.