Aikataos Anno Fennica Avainlippu

Tervetuloa palvelevaan kalenterikauppaan!

Tutustu myös muihin kalentereihimme www.aikataos.fi

Kaikilla valmistamillamme kalentereilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus Avainlippu —tunnus.

Käyttöehdot

Tuotteen toimitus ja maksaminen
Tuotteet toimitetaan postipakettina tai kirjeenä tuotteen koosta riippuen. Ne voi myös noutaa konttoriltamme. Maksuvaihtoehdot ovat yleisimmät verkkomaksut tai postiennakko. Yrityksille Y-tunnuksella myös 14 päivän maksuajalla. Mikäli maksutavaksi on valittu lasku, pidätämme oikeuden selvittää asiakkaamme luottotiedot ennen tilauksen hyväksymistä.
Kalenterit ovat valmistajan omaisuutta, kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Verkkomaksujen maksuehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusehdot kuluttajille: Vakiomalliston osalta kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14. päivän sisällä olemalla yhteydessä sähköpostitse myynti(a)aikataos.fi
Palautus tulee tehdä omalla kustannuksella, tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
Omista kuvista tehdyt kalenterit:
Mahdollisissa reklamaatioasioissa pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä numeroomme 09-2211 710. Yksilöidyillä tuotteilla ei ole automaattisesti palautusoikeutta.

Arvonlisävero
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tekijänoikeus ja kuvien ehdot
Kalenteritiedot: Maksamme nimipäivällisistä kalentereista lakisääteiset tekijänoikeusmaksut Helsingin yliopiston almanakkatoimistolle. Kaikki valmistamamme kalenterit ovat tekijänoikeuslain alaisia, ja niiden kopiointi on ehdottomasti kielletty.
Omista kuvista tehdyt kalenterit:
Otathan huomioon, että kuvasi täyttää seuraavat ehdot: Sinulla täytyy olla kaikki oikeudet kuviin. Kuvat eivät saa olla loukkaavia eivätkä hyvän tavan vastaisia. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta, joka ei täytä näitä ehtoja.


Yhteystietomme: Aikataos Kalenterit / Anno Fennica Oy myynti(a)aikataos.fi puh. 09-2211710 Y-tunnus 2258244-3